Mit tegyek?

Üdvözlöm doktor úr! Az én problémám elléggé bonyolult számomra és nem tudom már mit tegyek teljesen el vagyok keserdve! Problémám a következő: kb 20 éves koromban diagnosztizáltak nálam prosztata gyulladást ami merevedési problémával kezdődött, ezt kikezelték helyrejöttem. Utána több évig tünetmentes voltam, kb 6 éve ismét merevedési zavarral elmentem több orvoshoz mindenki prosztatára gyanakodott az utolsó orvos aki kezelt teljesen megvizsgált szervi bajt nem talált miután kikezelte a prosztatámat, azt mondta lelki eredetű a merevedési baj. Na ezt annyiba is hagytam és túltettem magam rajta a feleségem sokat segített! Ismét helyreállt minden. Azután tavaly tavasszal fájdalmat éreztem a bal herémnél de olyat mintha valaki le akarná tépni, felkerestem az orvosom aki megállapította hogy mellékhere és prosztata gyulladás.Kaptam rá két szem szteroid alapú készítményt meg még mellé valamit. Akkor azt hittem újjá születtem! Nyáron ismét kezdődött a herefájdalom ismét doki aki nem talált baktériumot azt mondta nem nagy a baj és felírt egy gyenge orvosságot.Szeptemberben megint nagyon elkezdett fájni akkor felkerestem a külföldi orvost (nem élek otthon) aki megvizsgált azt mondta nem bakteriális a dolog hanem keveset szexelek. Felírt doxicilint, ez is olyan változást hozott mintha kicseréltek volna. Most januárban ismét ugyan az a fájdalom, visszamentem jól leoltott hogy nemrég voltam nála de megvizsgált én mondtam neki hogy a doxicilin jó volt ő kiírta és megint mondta hogy több szex vagy maszturbálás. Mondtam neki hogy nem nagyon kívánom a szexet nem érdekel annyira, nem nagyon hoz izgalomba semmi a maszturbálás is unalmas. Most a doxicilin nem hatott és még fájdalmamim vannak jövő héten megyek haza és felkeresem az urológusomat. Mit tanácsol milyen vizsgálatot kérjek tőle? Szeretnék ismét rendes életet élni élvezni a szexet! Szeretném ismét férfinak érezni magam gyermeket tervezünk a feleségemmel de így?! Köszönöm válaszát és hogy elolvasta soraimat! Tisztelettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Prosztata témában

Bízza az urológusra a kivizsgálást, ne ön kérje. A prosztatagyulladas kezelése, mind a beteg, mind az orvos részéről türelmet igényel.

Kérdés: 2015. február 19., 21:55; Megválaszolva: 2015. február 20., 12:15
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Tanácstalan vagyok.