Veres ondo

Tisztelt Doktor Ur! Egy eve idokozonkent vert eszlelek az ondomban. Mar haromszor voltam ket kulonbozo urologusnal, vegeztek prosztata vizsgalatot, elkuldtek rontgenre, ultrahangra, laborba, ahol vizeletet es spermat is vizsgaltak. Az elso alkalommal a sperma tenyeszetbol kimutattak egy bakterialis fertozest, ami antibiotikum hatasara elmult, a masodik ket esetben minden eredmeny negativ lett. Utoljara szeptemberben voltam ilyen atfogo vizsgalaton, most egy-ket hete ismet jelentkezik a problema. Az lenne a kerdesem, hogy ilyen esetben mi lehet a tovabbi teendo? Erdemes megint visszamenni vizsgalatra? Mi lehet az oka ennek a visszatero problemanak? A valaszat elore is koszonom.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Ondó témában

Mindenképpen érdemes visszamenni vizsgálatra, prosztatagyulladás állhat a panaszok hátterében.

Kérdés: 2014. december 10., 10:21; Megválaszolva: 2014. december 10., 10:28
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
Medencefenék izmok vizsgálata...
Szép napot kívánok! Az lenne a kérdésem hogy milyen szakorvoshoz forduljak hogy ha szeretném kideríteni hogy a medencefenék izmaim vagy - lehet...
együttlét?!
Enyhe mellékhere gyulladás?
Mi okozhat sérv jellegű tünetet?