Mire utalhatnak ezek a tünetek, és hogy lehetne gyógyítani?

Tisztelt Dr.Úr. Ilyen leleteim, véreredmény, és vizelet labor eredmény született. Korábban a vizeletemben E.Coli baktériumot találtak, akkor kaptam antibiotikumot. Most pedig a leleten látható (Enterococcus Faecalis) baktérium ütötte fel fejét a vizeletemben. 1) Milyen javaslatot tudna adni, hogy meggyógyuljak? (eddig a coli baktériumra a Ciprinol antibiotikumot és probiotikumot szedtem) 2) Okozhatja e, ez a baktérium a véreredmény pozitív eredményeit? 3) Illetve mire utalhatnak ezek a véreredmény értékek, és komoly eltérések-e ezek? Ezek a pozitív véreredmények, hellyel közzel mindig ilyen eredménnyel zárulnak. (SGPT, SGOT, Alkalikus foszfatáz) Évente 2-3 vérvétel történt, volt hogy az alkalikus foszfatáz jó volt, és "csak" a másik kettő volt több a normálnál, volt hogy az SGOT volt jó és a másik kettő rossz, és volt hogy mint most is, mind 3 a normál fölött volt) A küldött eredmény pedig a legfrissebb. -Hasi utrahang - negativ, -Gyomor tükrözés (itt találtak egy kicsi gyomor fekélyt, de azt mondta az orvos, nem jelentős) , -Nőgyógyászati vizsgálat, semmit nem találtak. (előtte volt egészségügyi kaparás) Tünet: Állni nem igazán bírok, mert jobb alhasi fájdalmaim lesznek. Combtő-hasam alja fáj. Ülésnél nem érzem, de ha felállok akkor tompa fájdalmak jelentkeznek. Volt 43 éves koromban nőgyógyászati műtétem, akkor csak cisztára műtöttek. Erre a fájdalomra a nőgyógyászati orvos azt mondta, lehetséges hogy a belső heg fáj a műtét miatt. Létezik hogy ennyi idő után még mindig, ezzel akkor együtt kell élnem? Igaz hogy korábban is érzékeny volt, de most a tavaly volt egy komoly megfázásom (2013 márciusi nagy hidegben több órán át voltam kénytelen lenni a kinti hidegben) , ahonnan emlékeim szerint még jobban előjöttek a fájdalmak.És valahol itt romlottak meg a véreredményeim is (nem tudom ez köze lehet e) . Vizelet visszatartási nehézségeim is vannak. Előre is köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza enterobacter témában

1. az antibiotikum érzékenység alapján kell megfelelő gyógyszert választani (pl Nolicint)

2.Nem okozhatja

3.a májfunkciós értékek emelkedtek

A vizeletvisszatartási nehézségek miatt urológus felkeresése javasolt.

Kérdés: 2014. december 08., 18:57; Megválaszolva: 2014. december 08., 22:41
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
együttlét?!
Enyhe mellékhere gyulladás?
Mi okozhat sérv jellegű tünetet?
Holyag fajdalma