enterobacter cloacae

Kedves Doktor úr, Mind kettö belso combomon 5-6 éve kelés jönn elö ami fajdalommal jár majd elmúlik. Multhéten is elö jött sebészetre mentem vele ahol meg mütötték majd szövettant vettek. meg jött az eredmény mely azt mutatta ki hogy a következö baktérium van enterobacter cloacae. Az orvos nem kezdett el antibiotikummal kezelni mondta hogy meg várja hogy még egyszer be gyullad mivel hogy több csoomó is van jelenleg ami még nincs be gyulladva. A kérdésem az lenne hogy tényleg meg kell várni az antibiotikumos kezelést? Ön mit javasol? Elöre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza enterobacter témában

Kedves Kérdező!

Jelenleg én sem kezelném antibiotikummal, azonban bőrgyógyászhoz irányítanám hydradenitis vagy acne inversa gyanújával, továbbá PCO, pajzsmirigy vagy cukorbetegség kivizsgálását is javasolnám.

Üdvözlettel:

Dr. Papp Géza

Kérdés: 2015. június 25., 14:00; Megválaszolva: 2015. június 27., 11:13
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus