gyulladás

Tisztelt Dr.úr/nő! 3 éve biciklizés közben érdekes fájdalmat vettem észre a biciklin ülve, azonnal urológushoz fordultam, prosztata gyulladást találtak, kaptam anitbot és gyulladáscsökkentőt. jobban lettem, hittem én, de pár nap múlva visszatért és azóta megy a kálváriám. állapotom nem javult soha maximum 3-4 napig, rentgeteg gyógyszert próbáltam és még több orvos ajánlásával, de pár nap alkalmával mindig visszatértek a gondjaim, ez főként derékfájás, jobb herém mögötti fájdalom és szexuális zavarok.van amikor tipikus prosztata gyulladás tüneteit produkálom, de van amikor csak a derekam és a jobb herém fáj, volt aki szerint krónikus prosztata gyulladás, volt aki szerint férfi kismedence gyulladás. nos az érdekes az hogy mindenhol (10 ből 7 helyen) kizárták hogy bármi baja is lenne a prosztatámnak. mivel a gyulladástól és a fájdalomtól szexuális zavaraim is vannak így kivizsgáltattam a szexuális működést és semmi zavar nincs minden rendben! szóval maradt az hogy nincs bajom de vmi gyulladásos betegséget produkálok ami a prosztatára áthúzódik, de kiemelem hogy nem mindig, sőt még 1* említem a legutóbb még csak be sem volt gyulladva, a fájdalom viszont jelen van főként a herém mögött(jobb oldali), hidegrázás fájdalom, diszkomfort és derékfájás.nem tudom lehet e ez mellékhere gyulladás esetleg, mert megdagadva nincs és sosem volt, de mindig fájt és kellemetlen volt ez a jobb oldali fájdalom a herém mögött. biztos vagyok benne hogy ez a gyulladás tehet a derekam fájdalmárol és a szexuális zavaraimról is. hiszen ha tényleg keményen be gyulladásgátlózom magam minden rendbe jön pár napra, de nem bírom már a gyógyszereket.kezdek teljesen tanácstalan lenni, főleg hogy legutóbb az egyik urologus azt mondta menjek reomatológushoz, dehát érzem a jobb oldalon hogy fáj a herém mögött sőt szinte megtudom tapintani az egyik eret ami kemény és fáj, nem vagyok orvos így otthagytam szó nélkül nem kezdhetek el kioktatni egy orvost.kérem adjanak tanácsot! köszönöm előre is.várom válaszuk

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza a prosztata gyulladás témában

Krónikus prosztatagyulladás okozhatja a panaszokat. Fontos volna kizárni, hogy nincs-e más gyulladásos góc a szervezetben, ami fellobbantja a gyulladást (fülorrgégészet, fogászat). Hosszantartó gyulladásgátló+alfa-blokkoló kezelés segíthet a problémán.

Kérdés: 2014. április 04., 22:13; Megválaszolva: 2014. április 07., 13:05
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Holyag fajdalma
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?