Vesekő vagy vesehomok?

T Dr úr/nő Kb. 5 hónapja alhasi változó irányban sugárzó tompa erősségű farokcsontban baloldalra gáttáji sugárzó fájdalmam van. Továbbá vizelési inger, hasi görcsök. A házi orvos diagnózisa: prosztata túltengés az urológus bakteriális gombás fertőzést állapított meg, antibiotikumos kezelés ellenére sem javult az állapotom.Egyenletesen rosszabbodik. Kb. egy hete vizeléskor nem tudott meg indulni a vizeletem csak pár másodperc elteltével indult meg, olyan volt mintha elakadt volna és kilökött valamit maga előtt panaszok továbbra sem változnak továbbá a kérdésem hogy nem-e vesekő vagy vese homok okozhatja.e a tüneteket?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza a prosztata gyulladás témában

A tüneteket nagy valószínűséggel prosztatagyulladás okozhatja. Természetesen a vesevezetékkő lehetősége ultrahang vizsgálattal kizárható.

Kérdés: 2014. május 02., 22:44; Megválaszolva: 2014. május 03., 21:35
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Holyag fajdalma
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?