Varikokele műtét után ismét (Dr Merth Gábor Részére)

Üdvözlöm Dr úr! Köszönöm válaszát az előző kérdésemre Varikokele műtétemmel kapcsolatban,. Időközben voltam ismét kontroll vizsgálaton 2 szer is. Elősször a dokrot elküldött ismét utrahang vizsgálatra itt Budapesten mert amit én vittem szerinte hanyag volt. (Hasi ultrahang, kismedence ultrahang, here ultrahang) Az ultrahangon ismét nem "találtak" semmit.. igy csalódottan ballagtam vissza az urológusomhoz a 2 ik kontrollra. Mikor sorra kerültem az felnevetve "viccesen?! " csak annyit mondott hogy SZIMULÁNS!? erre én kicsit megbántva és felháborodva ecseteltem hogy nem mászkálnék 80km ert ha nem lenne semmi panaszom műtét után és nem lenne fájdalmam illetve tünetem. Mikor kért hogy mutassam meg a herezacskóm akkor szerencsére most látható volt a kidudorodás, tapintható jól szemrevételezhető! A doktor meg is "tapogatta" majd vállat vonva annyit mondott Passz,, nem tudja mi lehet az!? Erre én hogy de valamit csináljon vele, Kérdezi hogy mit? Mondtam hát gondolom műtse meg műtse ki mindegy csak ne fájjon már. A válasz erre ismét számomra fura volt: "ha megműtöm lehet hogy jobban fog fájni" Majd ismételten semmire jutva hazaküldött de előtte még felírt 1 doboz ALGOPYRINT?:s és hogy 3 hét múlva keressem újra. Ezen a ponton már teljesen elvesztettem a bele fektetett kevés bizalmam is és lélekben feldúltan szomorúan távoztam.. Azért fordulok önhöz hogy 1 mit javasol? (természetesen egy betegjogi képviselő megkeresését tervbe vettem) 2: ön szerint kezelhető lenne e a problémám ha felkeresem önt magánrendelésén? Vagy inkább próbálkozzak másfelé. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza varicocele témában

Kérem írjon a [email protected] címre, a többit ott beszéljük meg...

Köszönöm!

Kérdés: 2012. október 15., 11:59; Megválaszolva: 2012. október 25., 11:47
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
varicocele műtét
Varicocele
Testtől elálló boxer miatt lehet...
Urológia Varicocele
Tisztelt Doktor Úr! 25 éves vagyok és a bal herémen kitágult vénákat vettem észre. A Spermatogramom eredménye teratozoosepremia volt döntően...