Fitymaszűkület megszüntetése

Tisztelt Doktor Úr! Eljött az idő, hogy fiam úgy érezte beszélni kell a fitymaszűkületéről. Fél kapcsolatokat nyitni, barátnőt szerezni. "alap állapotban" vissza tudja húzni a fitymáját, de maga a makk be van gyulladva és fáj neki, amikor hozzáér. Erekció esetén alig-alig tudja visszahúzni. Szeretnénk ezt megoldani műtéti úton, én is, ő is vállalja, csak egy kérdésem lenne: meg lehet-e oldani az egész procedúrát metélés nélkül? A választ előre is köszönöm: Izabella

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza fitymaszűkület témában

Kedves Kérdező!

Igen, ha "olyan" a helyzet, egy plasztikai műtéttel meg lehet "menteni" az előbőrt.

Gondolja, keressen fel, én Bp.-en rendelek.

Tisztelettel, Dr. Merth

[email protected]

Kérdés: 2012. augusztus 24., 09:36; Megválaszolva: 2012. szeptember 02., 23:41
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Fitymaszükület
Tisztelt Doktor úr, Szeretném öntől megkérdezni, hogy nekem fitymaszűkületem van és hogyan tudném ezt megszüntetni a lehető leggyorsabban...
urológiai kérdés
Jó napot! 25 éves vagyok. Világ életemben fitymaszűkületem volt, igazából alig tudtam még csak a bőrt is lehúzni, nem is zavart egészen...
gyermekkori fitymaszűkület/letapadás
Tisztelt Doktor Úr. Kisfiamnál enyhe letapadást/fitymaszűkületet állapított meg a gyermekorvosunk. Ftorocort kenőccsel kell kenegetni esténként....
Körülmetélés, vagy van más...
Kedves Doktor! Körülbelül 2 évvel ezelőtt, barátnőmtől elkaptam egy gombás fertőzést, ami kezelve lett, de, felhívták figyelmemet a betegság...
Jól tudom-e?
Jó napot kívánok, érdeklődni szeretnék egy olyan dologgal kapcsolatban hogy nekem relatív fitymaszűkületem van-e ha csak merevedési állapotban nem...