Érzékeny makk - Az orvos válaszol

Dr. Szegedi Krisztián
Szerző: WEBBeteg - Dr. Szegedi Krisztián, urológus

Huszonhárom éves vagyok. Fél éve estem át egy fitymaszűkületi műtéten. Szexulás életem szinte nulla. Eddig a szűkületem miatt voltam gátlásos, most a túlérzékenység miatt. Mit tegyek? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdseiből.

Tisztelt Kérdező!

Problémája korántsem egyedi, ilyen típusú beavatkozás után néha találkozunk hasonló panaszokkal, melyek általában spontán rendeződnek.

Korai magömlés

Korai magömlésről akkor beszélünk, ha a férfi szándéka ellenére nem tudja megfelelően kontrollálni magömlésének idejét, és a hüvelybe hatolás előtt, illetve azt követően rövid időn belül, a partner kielégülése előtt következik be a magömlés.

Okok és technikák

Mégis javasolnám lidocainos kenőcs használatát (ezt a makkra kell kenni a lehető legkisebb mennyiségben!) alkalmanként.

Szexuális együttlétkor pedig segíthet, ha mindenekelőtt megbeszéli partnerével (ez feltételez egy állandó, megértő társat) az ön állapotát, valamint, ha óvszert használ.

Problémája, ha egyéb tényező nem áll fenn (fertőzés, gyulladás) idővel meg fog szűnni, ha mégsem, forduljon orvosához aki további gyakorlati tanácsokat adhat Önnek.

Holányi Péter
Forrás: WEBBeteg
Szerző: Dr. Szegedi Krisztián, urológus

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Zenei fesztiválok veszélyei Zenei fesztiválok veszélyei

Bizonyos szabályok betartásával elkerülhetőek a kellemetlenségek.

Majomhimlő Majomhimlő

Megfertőződött majomhimlővel egy négyéves kislány Németországban.

Illóolajjal a húgyúti kövesség...

A húgyúti kövek kialakulásának oka, hogy a vizelet kiválasztásakor a vesébe kerülő túltelített oldatból a víztartalom visszaszívásakor...

Mi vezethet meddőséghez egy...

Számos pár jár hosszas kivizsgálásokra annak eldöntésére, hogy a nő vagy a férfi milyen problémájának következtében nem sikerül teherbe esni. A...

Fitymaszűkület (phimosis)...

Mi is tulajdonképpen a fitymaszűkület? Mikor igényel kezelést? Milyen terápiás lehetőségek jöhetnek szóba? Összegyűjtöttük a legfontosabb...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.