• csikló fitymaszűkülete

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Kiss György Doktor Úr! Köszönjük a lehetőséget, hogy írhatunk Önnek ezen a fórumon! Barátnőmmel erősen vélelmezzük csiklójának fitymaszűkületét. Mind nyugalmi, mind izgalmi állapotban klitoriszának csak egy minimális, oldalsó része hozzáférhető, a fityma nem húzódik hátra és nem is hátrahúzható. Így szexuálisan életünk rendkívül hiányosnak éljük meg, erős pszichés teherként el is vagyunk keseredve emiatt. Mivel teljes, harmonikus nemi életet szeretnénk élni, ezért kérjük szíves segítségét! A témában szinte kizárólag csak a férfi fitymaszűkületről találtunk információkat és hozzáférhetőségeket. Egyfajta specialistát keresünk, mert azt gondoljuk, hogy a fitymaszűkület, s különösen a női fitymaszűkület a szakterület egy kicsiny, szűk szegmense. Ebben tévedhetünk, de mivel - talán méltányolható módon - a lehető legjobb kezelést szeretnénk a párom számára, ezért a diagnózis felállításához és a további, feltehetően nőgyógyászati sebészeti beavatkozáshoz ezúton keressük azt a remélhetőleg kiváló emberi kvalitásokkal is rendelkező nőgyógyász szakorvos kollégát, aki korszerű tudással, illetve komoly tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik ennek a betegségnek kezelésében. Budapestiek vagyunk, elsősorban itteni kapcsolatot szeretnénk, de ha az ajánlat vidékre szólít bennünket, azt is meg tudjuk oldani. Előre is köszönjük szíves megértését és segítségét! Tisztelettel és üdvözlettel: Pekárik Géza

        Dr. Kiss György válasza a csikló fitymaszükülete témában

        Tisztelt Pekárik Géza Úr! Rendkivül megtisztelő számomra levele és megkeresése. Válaszom viszont valószinü, hogy csalódást fog okozni kedves Barátnőjének és egyben Önnek is. Elsősorban: A vélelmezett clitoris fitymaszükület és annak ellátása, megoldása napjaink plasztikai sebészeinek feladata és messze tullépi nőgyógyászati ténykedésünket. Másodsorban: munkám során sok esetben találkozhattam és láttam már igaz, többnyire szülési sérülések után rekonstruált klitorissal és kisajkakkal- a véleményem kimeritené válaszom terjedelmét. Harmadsorban: sok évtizedes mütéti tapasztalat alapján kell mondanom, hogy bármilyen összenővés sikeres felszabaditása és mütéti megoldása csak részleges idejü, mert a letapadt részek ismét eredeti állapotukat veszik fel több-kevesebb idővel a mütétet követően. Végezetül talán annyit, és kérem ne kételkedjék jószándékomban hogy nem állanak egyedül sexuális életük javitása terén, a baj csak akkor következik be, ha a mütétet követően a várt sexuális élmény elmarad. Tanácsom:A helyzet tisztázása céljából előzetesen sexuálpszichológus véleményét kérném ki és csak ennek birtokában döntenék. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2018. december 17., 07:14; Megválaszolva: 2018. december 17., 21:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: