nemi betegség

Tüneteim röviden: Eleinte csak nehéz volt lehúzni a bőrt a péniszről, (most már nem is lehet) és kitöredezik a bőr, ha erőltettem. Apró, pici fehér pattanások vannak a bőrön belül, s mindha gyulladt is lenne egy kicsit. Nem okoznak fájdalmat, nem viszketnek. Előzőleg soha nem volt ilyen problémám (fitymaszűkület) . Fél éve kezdődött, lassan-fokozatosan, azóta eü. gumit használok minden aktusnál. Nehezen vettem magam rá, hogy segítséget kérjek (bíztam benen, hogy a szervezetem megoldja és elmúlik) , de már világosan látszik, hogy csak egyre rosszabb lesz a helyzet. Kérem segítsen ebben a rendkívül kellemetlen eü. problémámon! Mivel a jelenlegi vírushelyzet miatt akadozik az "egyéb" betegellátás, készítettem fotókat a péniszemről, (és laikusan) remélem, hogy így is tud segíteni egy tanáccsal vagy krém javaslatával. Ha ez segítene, elküldeném Önnek. Mit javasol? Mit tegyek? Tisztelettel: Zs (Egy aggódó beteg)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza fitymaszűkület témában

Sajnos fotót nem kaptam a kérdéshez. A legvalószínűbb, hogy gomba okozza a problémáját. Kezelje Travocort krémmel, mert az ebben lévő szteroid hatóanyag segít megoldani a fitymaszűkületet is.

Kérdés: 2020. április 21., 08:04; Megválaszolva: 2020. április 30., 21:28
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Fotodinámiás terápia
Szeretném tudni hogy mi...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás