• Közösülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. cím! A párom 33 éves és közösülés közben erős fájdalmat érez a péniszében, mintha késsel végighasítanák, és teljesen kocsonyás zselés állagú a spermája, ami elmondása szerint nem ilyen volt. Mi arra gondoltunk, hogy a 2 típusú cukorbetegsége miatt. Baj lehet, vagy csak stressz?

        Dr. Merth Gábor válasza a fájdalmas aktus témában

        Kedves Kérdező! Elképzelhető, hogy gyengült immunrendszere miatt (cukorbetegség), valamilyen fertőzése van párjának. Ezzel együtt más kórképek is jelen lehetnek (akár párhuzamosan is), de minden képen kiszűrném a fertőzés jelenlétét! Forduljon urológus vagy andrológus szakorvoshoz, aki már az első vizsgálatot követően el tudja indítani párja kezelését! Jobbulást kívánva, Dr. Merth Gábor

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 20., 08:32; Megválaszolva: 2012. február 21., 17:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: