Szexuális proléma

Mélyebb behatoláskor nyilalló fájdalmat érzek a hasam aljában, pontosan középen, és aktus félbehagyása után is megmarad egy enyhe fájdalom. Ez évekkel ezelőtt fordult elő velem, egy sajnálatos abortusz után, (gyógyulási idő után) , de ez a probléma abbamaradt. Párommal kedveljük a vadabb együttléteket, és a mély behatolás eddig örömet jelentett, nem pedig fájdalmat. Évekig kínlódtam hüvelygombával, néha még ma is visszatér, de egyből kezelve van. Gondoltam arra is hogy ez lehet a baj, talán elterjedt a méhembe, de most nincsenek árulkodó tüneteim. Gondoltam lelki problémára is, egy kapcsolatom már tönkrement emiatt, folyamatosan visszakaptam a hüvelygombát, pedig mindent megtettünk, az akkori párom is kezelve volt és mindenre figyeltünk. De a folyamatos fájdalom, és kudarc miatt (szex közben égető érzés) , és amiatt mert bántott, hogy baj van velem, nem kívántam, tudtam élvezni a szexet. A mostani páromnál viszont eddig minden rendben volt, el tudtam engedni magam. Talán újra a lelki probléma is súlyosbíthatja a mostani helyzetet. Mikor a kedvenc pózunkat próbálnánk (hátulról, vagy a lovaglópóz teljesen kiegyenesedve) , akkor félek a fájdalomtól, és a kudarctól hogy megint baj van velem. Pedig roppant megértő a partnerem. Remélem tud nekem segíteni.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza fájdalmas aktus témában

Azt gondolom a leírtak alapján a problémát gyulladás okozhatja. Mindenképpen javasolt nőgyógyászati szakvizsgálat, ezzel megállapítható

gyulladás van-e. Gyógyszeres kezeléssel rendezhető a probléma, a partner kezelése is szükséges.

Kérdés: 2012. május 04., 12:47; Megválaszolva: 2012. május 07., 18:21
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam