MEG AKARUNK GYÓGYULNI!

Tisztelt Doktor Úr!

Édespám 53 éves, jó fizikai állapotú, jó kedélyű, optimista ember. Akit imád a családja, egy nagyon jó ember! Ám 3 hete diagnosztizáltak nála rosszindulatú tüdődaganatot (adenocarcinoma) , másnap megkapta az első kemoterápiás kezelést, amit szerencsére nagyon jól viselt, nem volt hányingere, jó a közérzete, hízott 2kg-ot, és MEG AKAR GYÓGYULNI!

4 kemoterápiát (Paclitaxel + Carboplatina) írtak fel neki, majd a 3. után dől el, hogy hány sugárkezelést kell felvennie, ahhoz, hogy operálható legyen! Sajnos az operáció nem volt egyből megoldható, ugyanis a jobb oldalon van neki egy szaloncukor nagyságú daganat, körülötte gyulladt mirigyek (áttétek) , de az orvosa szerint ettől még műthető lenne....a probléma az, hogy van egy áttét, ami valamivel kisebb, mint egy szaloncukor és az hozzá ér a légcsövéhez, amíg hozzáér addig a kezelőorvosa szerint nem lehet megműteni, ezért kell előtte kemo+sugárkezelést alkalmazni, hogy zsugorítsa! Illetve C vitamint kell szednie + mi vásároltunk Aloe Vera Gélt + Licium tablettátt a doktornő javaslatára + Cékla, alma, sárgarépa levet iszik, amit otthon centrifugálunk neki. Illetve rengeteg pozitív  visszajelzést hallottunk a CoD-teakeverék alternatív gyógymódról. Amit orvosi kezelés kiegészítőjeként ajánl Prof.Dr.Dávid Tamás, mivel fokozza a kemoterápia zsugotrító, áttétölő hatását, ugyanakkor akár 40%-al csökkenti a kellemetlen mellékhatásokat! Ön hallott már erről a módszerről? Mi a véleménye róla?

Azóta voltunk vérvételen, ami tökéletes lett neki.....Ám mégis aggaszt - előfordult azóta, hogy erős fájdalma volt a két lábában térdtől lefelé, majd 2 nap múlva ez folyamatosan megszűnt, de néha még visszatérően kicsit fájlalja, illetve a napokban mondta, hogy kicsit fájnak az újjbegyei is. Valamint előfordul nála hőemelkedés 37, 5 C-ig, de 2 napja belázasodott (38, 2) , majd a gyógyszer hatására ismét lement a láza, illetve az utóbbi 2 napban kihullott az összes haja! Ezek a tünetek normálisak a kemoterápiai kezelés alatt?

Valamint a mai napon arra is fény derült, hogy sajnos csonttátétjei is vannak a kulcscsontában, valamint a gerincében, de a fent említett panaszokon kívül nincs fájdalma.Kezelőorvosa telefonon azt mondta, hogy a kemoterápia mellé majd felír még egy gyógyszert is 2 nap múlva, mikor a következő kemoterápiát veszi fel.

Szeretném kérdezni, hogy mennyire rontja a csontáttét a felgyógyulás esélyét? Ön milyen kezelést ajánlana?   Mi és édesapám is bármire készek vagyunk a gyógyulásért! Mekkora esélyünk van az operálhatóságra és a gyógyulásra?

Előre is köszönöm válaszát!

Tisztelettel: B.Éva

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Barcsai Tímea válasza tüdőrák témában

Kedves Éva!

Remélem, ezt a levelet nem olvassa a kedves Papa.

Ha igen, akkor azonnal küldje el onnan, vagy kapcsolja ki a gépet.

 

1./ A Papa tüdődaganata a leírás szerint nem operálható technikailag. Márpedig gyógyszeres - plusz-minusz sugárkezeléssel - a mirigysejtes tüdőrák (adenocarcinoma) NEM GYÓGYÍTHATÓ. Kezelni lehet, de meggyógyítani nem.

2./ Arról nem beszélve, hogy csontáttétek is vannak. A szétszóródott, áttétes rákot nem is érdemes operálni (kiveszik a primért, és otthagyják a többit? ) , hiszen már szerte szét a szervezetben daganatsejtek vannak (ezek jelentek meg Ön szerint a csontrendszerben) .

Mindent tegyen meg ezért az aranyos emberért.

De Ő sajnos el fog menni hamarosan.

Sajnálom, nem tudok jót mondani.

Neki nem kell ilyen keményen elmondani!

Sok erőt kívánok! Üdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás

Kérdés: 2009. szeptember 02., 09:55; Megválaszolva: 2009. szeptember 02., 09:55
Kérdések és válaszok: Tüdőrák
Daganat
Tüdőrák agyi áttéttel
Műteni vagy nem műteni?
adenocarcinom tüdőrak