Szedhet-e 6hetes terhes Diclofenac duót vagy Voltaren Dolót?

Becsípődött a derekam és nem tudom hogy szedhetek-e rá gyógyszert? Kérném ha igen legyen szives meg írni hogy milyet? Köszönöm.

Dr. Deli Tamás válasza fájdalomcsillapítás témában

Tisztelt Hölgyem!

1-1 szem Diclofenac vagy Voltaren nem árt, de a jelen terhességi korban szinte minden gyógyszer kerülendő - ilyenkor alakulnak ki az embryo szervei és ilyenkor tud egy gyógyszer a legtöbbet ártani.

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. április 29., 07:29 ;Megválaszolva: 2011. május 02., 12:02
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Korai terhességi ,alhasi fájdalom
Terhesség előtti sör
Pajzsmirigy betegség
Terhesség előtti alkohol
övsömör terhesség alatt
Gyerekkorában volt bárányhimlőn, és most nemrég átestem egy övsömör betegségen. A napokban tudtuk meg hogy terhes vagyok , most izgulok mert kb a...