Clexane és fájdalomcsillapító

Üdvözlöm, részleges bokaszalag szakadás miatt lábam gipszben van, ezalatt végig, kb. 6 hétig 60 mg-os Clexane-t kell adnom magamnak. Kérdésem az lenne, hogy emellé szedhető-e valamilyen vény nélkül kapható fájdalomcsillapító (semmilyen érzékenységem nincs, vagy más ismert betegségem), illetve fogyasztható-e alkohol ez idő alatt kis mértékben. Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza a fájdalomcsillapítás témában

Kedves Kérdező! Amennyiben szükséges, paracetamol szedhető és vény nélkül kapható. Az alkohol nem befolyásolja a Clexane hatását.

Kérdés: 2016. április 13., 09:12; Megválaszolva: 2016. április 15., 22:13
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Boka sérülés
Térdprobléma
Rotator köpeny syndroma
Csípőfájdalom
Jobb térd MRI és UH eredménye