• Tramadol

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Köszönöm Puskás doktornő! Igen, nem bírom elhagyni a Tramadolt, mert olyan fájdalmaim jönnek vissza. A leszoktatás segíthetne valamit? Valami mással kiválthatnám a Tramadolt? Köszönettel: Attila

        Dr. Puskás Réka válasza a fájdalomcsillapítás témában

        Kedves Kérdező! A Tramadolt kiváltani több gyógyszerrel is lehet. Van köztük erősebb és gyengébb is mint a tramadol. A leszoktatás csak akkor segít, ha olyankor fáj, amikor épp nincs önben megfelelő vérszintje a gyógyszernek és tényleg hozzászokott. Ha nem így van, akkor nem fog használni. A stratégia attól függ, hogy valóban mi okozza a fájdalmát, esetleg már a krónikus fájdalom fáj önnek. Továbbra is úgy gondolom, hogy fájdalom ambulanciát kellene felkeresnie. Egyedül nem javaslom, hogy próbálkozzon. Üdvözlettel, Puskás Réka


        Kérdés: 2016. január 25., 10:56; Megválaszolva: 2016. január 25., 21:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: