• Méhnyak rövidülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 16 hetes kismama vagyok. Sok fórumon olvastam a méhnyak rövidülésről. A kérdésem az lenne, hogy ezt a problémát ultrahanggal is észre lehet venni? Nekem a terhességem óta nem volt nőgyógyászati vizsgálat. Esetleg a 18. héten azt is végeznek? Köszönettel: Krisztina

        WEBBeteg szakértő válasza a méhnyak témában

        Kedves Krsiztina!

        Nem kell aggódnia, mivel a legkisebb az esély, hogy magának rövidül a méhnyakja, mivel az a vetélés jele. Szóval nem kell izgulni nincsen semmi baj. Rendszeresen kell orvosi vzsgálatra menni, de higyje el nincsen semmi baj, és persze a méhynak sem rövidül. Ultrahangon lehet nézni, de nincs értelme, mert ha két milliméterrel kevesebbet mérnek, akkor majd  megijed, hogy rövidül a méhnyaka. Nem szabad megméretni, felejtse el.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-31 21:03:11; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 19:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés