Peteéréskor rózsaszínes folyás

Tisztelt Doktor Úr! A ciklusom 15-18. napján történő együttlét után (28-35 nap közötti rendszeres menstruáció mellett) második alkalommal fordult elő az együttlétet követően enyhe rózsaszínes, véres folyás. Kérdésem az lenne, hogy ennek mi állhat a hátterében? Esetleg párom mérete, vagy az együttlét intenzitása okozhat ilyen problémát? (a ciklus más szakaszában nem tapasztaltam ilyet) Nem tudom, hogy a fentiekhez kapcsolódik-e, de kis mértékű pajzsmirigy túlműködésem van (pajzsmirigy ultrahang alapján szervi eltérés nincs) a következő értékekkel: Szabad T4: 1, 09 ng/dl (ref.: 0, 7-1, 48) Szabad T3: 5, 66 pg/mL (ref: 1, 71-3, 71) Ultrasens. TSH: 0, 3204 uIU/mL (ref: 0, 3500-4, 9400) . Ellentmondásos információkat találtam arról is, hogy a beágyazódást meg tudja-e zavarni egy intenzív együttlét vagy esetleg az orgazmus, ebben is szeretném véleményét kérni. Köszönöm szépen!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza méhnyak témában

Kedves Kérdező!

A ciklus közepén akár a méhnyak is vérzékenyebb lehet, illetve - ahogy valakinél spontán előfordul ovulációs vérzés - Önnél ezt az együttlét erősítheti. TSH és fT4 kontrollt javasolnék mert valószínűleg épp változott a TSH-ja (fT4 és TSH értéke ellentmond egymásnak) . Az "intenzív együttlét vagy esetleg az orgazmus" nem hat negatívan a beágyazódásra.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. június 09., 09:02; Megválaszolva: 2015. június 16., 17:39
Kérdések és válaszok: Egyéb
Hüvelyfolyás
Üdvözlöm! 21 éves vagyok, 2015 júliusában műtöttek Bartholini Cisztával, idén 2016 Januárjában megint kiújult, de magától...
Labor lelet
Afta, fogfájás, elszíneződés
Kedves Doktor ur / Doktorno! En egy komplex kerdessel fordulnek Onhoz. Jelenleg kint vagyok Spanyolorszban egy szigeten, ahol nem igen tudok elmenni...
Hírtelen elesés
Vérkép elemzés