• Barna folyas terhesseg alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur, velemenyet szeretnem kerni: 29 hetes terhes vagyok, ma mar 4.napja barna nyalkas folyasom van (gorcs vagy egyeb tunetem nincs), az orvosom megallapitotta, hogy a mehnyak 2, 8 cm-re rovidult, de zart a mehszaj. Fekvest javasolt, valamint magas dozisban magneziumot es c-vitamint, amit 2 napja szedek, pihenek, de nem mulik a barna folyas. Mivel kisse aggaszt, hogy nem mulik, kernem szives velemenyet, hogy mennyire aggaszto a helyzet, valoban elegseges-e a pihenes es a magnezium. Mire szamithatok, hany nap alatt kellene, hogy muljon a tunet? Milyen egyeb kuraval tudok segiteni? Valaszat elore is nagyon koszonom! Udvozlettel: Gabriella

        Dr. Tekse István válasza a méhnyak témában

        Kedves Kérdező! Ha volt a méhnyak tágulása miatt valamennyi vérzés, annak több idő kell, hogy kiürüljön a hüvelyből. Ha nem múlna, úgy ismételt vizsgálattal kontrollálni kell a méhszáját, nehogy közben még jobban kinyíljon. Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. szeptember 28., 17:53; Megválaszolva: 2018. október 09., 21:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: