• Lehetseges hogy nem veszi eszre?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Lehetseges hogy a nogyogyasz huvelyi uh-n nem veszi eszre a terhessegem , utoljara juliusban volt aktusom. A multheten es azelotti heten voltam nogyogyasznal. Kizarta a terhesseget megis a derekam a hatam a csipom leszakad fel vagyok puffadva eg a hasam neha menstruacios gorcsok 6 nap van a kovetkezo menstruaciomig. Lehetseges hogy nem veszi eszre?

        Dr. Csősz György válasza a UH témában

        Nem. A belei betegek. Gastroenterológushoz menjen.


        Kérdés: 2019. november 04., 14:51; Megválaszolva: 2019. november 05., 15:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: