• Nincs gond a magzatommal?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr! A múlt héten voltam (12+2 hetesen) genetikai vizsgálaton, minden a legnagyobb rendben volt, vérvétel is tökéletes lett. A haskörfogata (AC) ekkor 72mm, a feje (HC) szintén 72mm volt. Ma (13+4 hetesen) ismét kellett mennem orvoshoz konzultációra, s meg is néztük a babát UH-val. A HC 95 mm, az AC pedig 65 mm volt... Ezen nagyon megijedtem, megkérdeztem az orvost, azt mondta ne aggódjak, minden a legnagyobb rendben van, de arra, hogy miért lett kisebb 1 hét alatt az AC, illetve nem-e gond, hogy ekkora a fejecskéje, nem kaptam választ, csak hogy minden ok! 14 hetesnek felel meg. Szíve, szervei, végtagjai, CRL, minden rendben volt tényleg, de ezen nagyon fent akadtam.:( Köszönöm szépen előre is! Tisztelettel: Angéla

        Dr. Tekse István válasza a uh témában

        Kedves Kérdező! Az ultrahangos mérésekben van mérési szórás, nincs semmi probléma a vizsgálatával. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 07., 12:11; Megválaszolva: 2018. december 11., 13:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: