Miért maradhat ki a menstruációm?

Kedves László! Az utolsó aktus december 22-én történt, az utolsó menstruációm december 6-án ért véget. Az átlagos ciklushosszom 45 nap de volt, hogy kimaradt 1-1hónap. Január 13-án kellett volna megjönnie de egy héttel előtte pár napon át csak barnás folyásom volt.Januárban többször is végeztem terhességi tesztet mind negativ eredményt mutatott (többféle teszt, reggeli, esti, nappali viezeletből) . A februári menstruációm, amelynek 25-én kellett volna megjönnie is kimaradt, februárban is végeztem többször tesztet, szintén mind negativ! Március 10-én menstruációs hasfájáshoz hasonlót tapasztaltam de csak barna folyásom érkezett.Csináltam egy újabb tesztet de újabb negativ eredményt kaptam! Mi okozhatja ezt?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

Ha a terhesség kizárható, akkor a vérzési rendellenesség oka hormonális. Feltehetőleg a peteérés hiánya okozza.Ennek rendezése és kivizsgálás céljából nőgyógyászati vizsgálat célszerű.

Kérdés: 2015. március 10., 23:20; Megválaszolva: 2015. március 12., 19:39
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása