• Hipochonder vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor Úr/Nő Azzal a kérdéssel fordulok önhöz hogy munkahelyen elmentem WC-re és én mindig vigyázok mindenre nem ültem rá a WC papírt megvizsgáltam le tekertem a felét de észrevettem utána hogy egy vér csepp volt a földön és rögtön elkezdtem kombinálni hogyha olyan volt a WC papír de közben előtte átvizsgáltám és le tekertem a felét mindent megnéztem de attól félek valami bajom lesz de a családtagjaim azt mondják nem vagyok normális hipochonder vagyok régen is az voltam kicsit de enyhült most megint visszajött hipochonder vagyok tényleg? Vagy lehet valami bajom. Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a szorongás témában

        Tisztelt Kérdező, A leírás alapján én is túlzónak tartom a félelmeit. Ha nem enyhülnek, újabbak jelentkeznek, akkor mindenképp érdemes kollégámhoz fordulni, és személyes segítségét kérni. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. október 16., 11:25; Megválaszolva: 2018. október 23., 13:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: