Leszázalékolás elindítása

Az utobbi 4évben volt 3 infartusom tavaly meg is katétereztek. Mellette még ér mütétem is volt alap betegségem magasvérnyomás sziv izom elhalás koszoru érbe tett inplantátum. A kérdésem a következö ezekkel a betegségekkel leszázalékolhatnak e?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bene Orsolya válasza szívinfarktus témában

Kedves kérdező!

Érdemes megpróbálni a leszázalékolás elindítását, bár az egészségkárosodás mértékéről az ORSZI szakorvosai döntenek majd. A háziorvos segíthet a papírok összegyűjtésében, amiket a nyugdíjfolyosítóhoz kell benyújtani (www.onyf.hu) .

Kérdés: 2010. december 27., 17:03; Megválaszolva: 2010. december 28., 19:07
Kérdések és válaszok: Szívinfarktus
éjszakázás infarktus után
Aspirin Protect
Szívinfarktus után
szexuális élet szívinfarktus után
Szívinfarktus?