• Mik az esélyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! Nagyapám 2013.12.20-án rosszul lett,eszméletét vesztette. A kórházba szállítást követően,gyógyszereket kapott, délután már magánál volt és beszélgettünk. 2013.12.21-én reggel megreggelizett majd a mosdóba szeretett volna kimenni,ekkor összeesett. Ezt követőn az intenzív osztályra vitték. Két szívinfarktust és agyinfarktust állapítottak meg nála. Azóta kómában fekszik,géppel segítenek rá a légzésére,mert néha a papa elfelejt levegőt venni. Szívkatéterezni szerették volna orvosai,ám tavaly diagnosztizáltak nála egy vastagbél daganatot,ami a kemoterápia után,nem nőtt. Ám ha ezt megcsinálták volna neki a daganat bevérzett volna és a papa elvérzett volna. Ezt mondták nekünk az orvosok. Arra szeretnék választ kapni,hogy mennyi esélyt lát arra,hogy a papa felébred és meggyógyul? Kérem őszintén válaszoljon! Sajnos az itteni 4 orvos mind mást mondott. Így már nem tudjuk eldönteni melyik orvos mondd igazat. Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel, Boglárka

        Dr. Molnár Dóra válasza a szívinfarktus témában

        Kedves Kérdező! Sajnos a nagypapa nagyon súlyos állapotban van, a leírás alapján. Úgy látom, hogy a doktorok és a nővérek mindent megtesznek érte. Pontos esélyeket, számokat a túlélést illetően még kezelőorvosként is nehéz mondani, így ebbe nem bonyolódnék bele. A nagypapa szervezete biztosan erős, ha ilyen szép kort megért, de több betegség is gyengíti szervezetét jelenleg. Bizakodni kell, hogy a betegségekkel való harcból csatát nyerve kerül ki. Jobbulást kívánok a nagypapájának! Tisztelettel : dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2013. december 26., 21:50; Megválaszolva: 2013. december 27., 20:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Kérdésem a következő gyógyszerrel kapcsolatos.Elhúzódó influenziás,szünni nem akaró köhögésre a h.orvos a Fromilid 500mg gyógyszert írta fel.A mellékelt tájékoztatót elolvasva nem mertem elkezdeni szedni a...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés