Mik az esélyek?

Tisztelt Doktor úr/nő! Nagyapám 2013.12.20-án rosszul lett, eszméletét vesztette. A kórházba szállítást követően, gyógyszereket kapott, délután már magánál volt és beszélgettünk. 2013.12.21-én reggel megreggelizett majd a mosdóba szeretett volna kimenni, ekkor összeesett. Ezt követőn az intenzív osztályra vitték. Két szívinfarktust és agyinfarktust állapítottak meg nála. Azóta kómában fekszik, géppel segítenek rá a légzésére, mert néha a papa elfelejt levegőt venni. Szívkatéterezni szerették volna orvosai, ám tavaly diagnosztizáltak nála egy vastagbél daganatot, ami a kemoterápia után, nem nőtt. Ám ha ezt megcsinálták volna neki a daganat bevérzett volna és a papa elvérzett volna. Ezt mondták nekünk az orvosok. Arra szeretnék választ kapni, hogy mennyi esélyt lát arra, hogy a papa felébred és meggyógyul? Kérem őszintén válaszoljon! Sajnos az itteni 4 orvos mind mást mondott. Így már nem tudjuk eldönteni melyik orvos mondd igazat. Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel, Boglárka

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza a szívinfarktus témában

Kedves Kérdező! Sajnos a nagypapa nagyon súlyos állapotban van, a leírás alapján. Úgy látom, hogy a doktorok és a nővérek mindent megtesznek érte. Pontos esélyeket, számokat a túlélést illetően még kezelőorvosként is nehéz mondani, így ebbe nem bonyolódnék bele. A nagypapa szervezete biztosan erős, ha ilyen szép kort megért, de több betegség is gyengíti szervezetét jelenleg. Bizakodni kell, hogy a betegségekkel való harcból csatát nyerve kerül ki. Jobbulást kívánok a nagypapájának! Tisztelettel: dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2013. december 26., 21:50; Megválaszolva: 2013. december 27., 20:00
Kérdések és válaszok: Szívinfarktus
Szívinfarktustól való félelem
gyógyszer szedése
Ejekciós frakció javulása
Kizárható a szívbetegség?
Jó napot! 19 éves vagyok, egyetemista. Pár napja volt egy hányós tünettel járó betegségem, de a következő napra elmúlt teljesen. Az esti...