Mélyvénás trombózis

Mélyvénás trombózis után a mai napon engedtek el a kórházból. Orvossal nem sikerült találkoznom. Kérdésem az lenne, hogy mi a teendőm a gyógyszeek szedése mellett. Mennyit sétálhatok és vezethetek-e már autót, illetve mikor térhetek vissza a normális mozgáshoz:

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza mélyvénás trombózis témában

Kedves Kérdező!

 

Jó hír, hogy gyógyultan távozott a kórházból mélyvénás trombózis után, de mindenképpen a zárójelentéssel fel kell keresnie háziorvosát. A beteg láb fokozatos terhelése javasolt, ami hasznos a viszerek tornáztatásában is. Ha már jól megy a séta, jöhet az autóvezetés, de egyenlőre hosszabb utakat nem javasolok, sem vezetőként, sem utasként. Két-három héten belül, orvosi ellenőrzés mellett visszatérhet a megszokott életformájához.

 

Tisztelettel:

 

Dr. Ács Gábor

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 14., 12:10; Megválaszolva: 2009. július 14., 12:10
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Laborlelet, Syncumar, trombózis
1995-ben volt először mélyvénás trombózisom, akkor a vér megfelelő "felhígulásával" abba is hagyatták velem a Syncumar szedését...
Mélyvénás thrombosis
Egy héttel ezelőtt, felállást követően, rossz mozdulat nélkül az Achilles ín és a külboka között éles, görcsös fájdalmam volt, 5 napig nem...
Mi lehet?
Kedves Doktor Nő/Úr! 24 éves nő vagyok. Kb 1, 5 hónapja kaptam egy mélyvénás trombózist. Az orvosok szerint a fogamzásgátlótól. Mivel...
Mélyvénás trombózis gyógyulása
Kedves Weborvos! Kérem szíves segítségét ultrahangos leletem értelmezésében. Egy hónappal ezelőtt (03.30.-án) ultrahang vizsgálattal a jobb...
Mélyvénás trombózis
Tisztelt Doktorúr/Doktornő! Tavaly augusztusban kaptam egy mélyvénás trombózist, amire azóta Syncumar tablettát szedek! A trombozis kialakulását...