• Mitralis prolapsus

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Bene Doktornő! Köszönöm szépen, gyors válaszát! A sportoláshoz csupán annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy korábban (7 éves koromtól) versenyszerűen röplabdáztam, de ez a sportolási forma jelenleg nem kivitelezhető, emiatt abba kellett hagynom (ennyire intenzív sportot nem tudok űzni). Mit javasolna? Sokat hallottam a jógáról, most vettem egy DVD-t, hátha kikapcsol egy kicsit és segít a kondícióm visszanyerésében. Emellett taposógépem is van otthon, talán azzal tudnék még fokozatosan edzeni. S mit jelentene a fokozatos fizikai terhelés? Köszönettel: Zsanett

        WEBBeteg szakértő válasza a Mitralis prolapsus témában

        Kedves Zsanett!

        A jóga nagyon jó ötlet, segíthet relaxálni, a légzőgyakorlatok is hasznosak. A fokozatos terhelés alatt azt értem, hogy nem kell semmit erőltetni, annyit mozogjon, amennyi jól esik, a terhelhetőség fokozatosan javulni fog, egyre többet fog bírni. Ha jól értettem, nincs nagy visszafolyás a billentyűn, így mehetnek az állóképességet fokozó dinamikus mozgások, erre alkalmas a taposógép is, de tempósabb séta, kocogás, úszás, kerékpározás is jótékony lehet.

        Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya


        Dr. Bene Orsolya
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-05 11:35:48; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 12:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mia teendő ha 35 a pulzusom

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Körömgombától szenved?