• Szívbelhártya gyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mitralis prolapsus-om van, gyógyszert nem kell rá szednem. A tegnapi napon kihúzták az egyik fogamat, de előtte nem mondtam ezt a problémát az orvosnak. Nemrég tudtam meg, hogy ilyenkor beavatkozás előtt antibiotikumot szoktak adni. Akkor mos ezzel elintéztem magamnak egy szívbelhártya gyulladást?

        Dr. Molnár Dóra válasza a mitralis prolapsus témában

        Kedves Kérdező, szerencsére semmi baj, mivel ez nem az Ön esetére vonatkozik. Csak súlyos billentyű betegség, illetve billentyű csere után szükséges antibiotikum bizonyos fogászati és egyéb beavatkozások esetén. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. október 04., 05:45; Megválaszolva: 2018. október 07., 18:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: