Szexualis aktus torokfájdalom

Tisztelt Doktornő, Kedves Dóra, Nehez időszakon vagyok túl. Két eve vesztettem el a felesegemet melanomaban. Azota kialakult az új elet rendem es az imserkedést is bátorkodtam megengedni magamnak. A problémám ami miatt önnek irok, hogy aktus közben fájdalmat éreztem a torkomban. Eléggé rémisztö volt, emellett gyorsabb pulzust es erösebb nagy ütéseket ereztem. 2016 ota 3 pitvarfibrilláciom volt de mind a 3 esetben bolygóideg erzekenysege miatt volt. Mind a 3 alkalom erős varatlan stressz hatására jelentkezett, legutobb felesegem halalanak híre pillanatában kezdődött. Sajnos az utobbi idoben elhagytam magam. Kuzdok nemi sulyfelesleggel is. Egy 3. Emeletre törtenő lepcsozesnel fel ora tempos setanal nem tapasztalom a fenti tünetet. Elkepzelheto, hogy ez esetleg egy angina kezdete lenne, vagy csak a nebivolol lehet felelos? Esetleg máshol érdemes keresni a problémát? Segitseget tanacsat elore is koszonom.

Dr. Molnár Dóra válasza angina? témában

Kedves Kérdező!

A panasz lehetett ismét reflexes is, de mindenképpen indokolt egy részletesebb kardiológiai kivizsgálás (EKG, labor, fizikális vizsgálat, szív UH, terheléses EKG és 24 órás EKG monitorozás (Holter)) a leírtak alapján. Az állapotfelmérés után meg lehet mondani, hogy van-e szervi elváltozás, van-e speciális teendő, esetleg a terápián módosítani kell, a már addig is javasolt egészséges életmód mellett.

Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2022. augusztus 05., 19:46 ;Megválaszolva: 2022. augusztus 07., 13:29
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Ritmuszavar
Kék folt a lábon
Nagyon nekimentem a fa ágy sarkának nagyon fájt ,majd megkékült - 5 hónapja nem múlik el a helye , még mindig kék. Miért nem múlik el - hová...
Véleményezes!
Üdv! 3 hónapja volt egy Angina Pectorisom amit sürgősségi illetve kardiológiai kivizsgálás követett! Kardiológiai vizsgálat kóros eltérést nem...
Kardiológia
Tisztelt Doktornő! Van -e ok aggodalomra? A doktor úr azt mondta ,hogy nincs baj,de én aggódom,mert van egy kis elzáródás de a szívműtét után is...
Labor értékek elemzés