Szívkatéter

Kedves Doktornő! Szeretném mégtudni jelenthet-e problémát ha 5 hónap elteltével újra szívkatétert akarnak csinálni a páromnak. Utóljára tavak november 6 án volt szívkatétere mindent rendben találtak .Most egy másik kórházban van és péntekre tervezik a szívkatétert. Szóltam a páromnak emlitse meg neki már volt novemberben. Nem tudom ez így mennyire jó vagy veszélyes-e ha ilyen sűrűn. Köszönöm szépen a válaszát. Szép napot Ui: pillanatnyilag nem tudom milyen gyógyszereket kap. Korábban itthon vérhigitó és vízhajtó.

Dr. Molnár Dóra válasza szívkatéterezés témában

Kedves Kérdező!

A szívkatéterezés gyakorisága a panaszoktól és leletektől függ. Ne aggódjon, csak akkor csinálnak ilyen vizsgálatot, ha feltétlen szükség van rá. Sajnos, az erek állapota 5 hónap alatt is változhat.

Azóta már bizonyára túl van a vizsgálaton a párja, és így meg tudja mondani a a kardiológus, hogy mi a legmegfelelőbb kezelés számára.

Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2022. április 26., 07:38; Megválaszolva: 2022. április 29., 18:42
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Szívkatéterezés
Szívkatéter után
Szívkatéter után 5 nappal még nagyon fáj az alkarom. Mikor várhatok javulást? Mesulid 100 mg-os tablettát kaptam rá.
Vérhígító szedése?
Egy éve volt infarktusom.Szívkatéterezésem lessz 19-én. A vérhígítók szedését mikor kell abbahagynom?
Szívkatéterezés?
Tisztelt DR Nő/Úr! 20 éve kaptam egy infarktust. tavaly októberben az EF 30% volt, most február elején 23-25%. Mennyire rossz ez az érték? Az...
Szívbetegség
Tisztelt Doktor úr/nő! Azt szeretném Öntől megkérdezni, hogy mit jelent a következő eredmény: 2011.10.25-én katéteres vizsgálatot végeztek...