• Vérhígító szedése?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Egy éve volt infarktusom.Szívkatéterezésem lessz 19-én. A vérhígítók szedését mikor kell abbahagynom?

        Dr. Molnár Dóra válasza a szívkatéterezés témában

        Kedves Kérdező! Azokat a vérhígítókat, amelyeket Ön felsorolt, nem kell abbahagyni, csak ha kardiológusa külön kéri ezt. Tisztelettel: dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2014. szeptember 08., 17:06; Megválaszolva: 2014. szeptember 10., 07:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: