• Szívkatéter után

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szívkatéter után 5 nappal még nagyon fáj az alkarom. Mikor várhatok javulást? Mesulid 100 mg-os tablettát kaptam rá.

        Dr. Molnár Dóra válasza a szívkatéterezés témában

        Kedves Kérdező, már nem kellene fájnia a karjának, menjen vissza ellenőrzésre a vizsgálatot végző intézetbe. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2016. január 16., 23:40; Megválaszolva: 2016. január 20., 17:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        22 eves srac vagyok aki szorongos es panikbeteg. Olyan 3 eve volt az elso panikrohamom focimeccs kozben. Akkor kivizsgaltak szervileg mindenhogyan(EKG, sziv Ultrahang, tüdő rontgen.. Stb. De nem talaltak semmit. Aztan jott a depresszio. Felszedtem 15 kilot...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Érzékeny a bőre?
        Ezerarcú PMS
        Az alábbi tanácsok egyszerűen segíthetnek a tünetek enyhítésében.
        Elkerülnéd az antibiotikumot?