Mitrális prolapsus

Tisztelt Doktornő! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy tünetmentes mitrális prolapsus megléte esetén javallott-e váltakozó áramú iontoforézis kezelés végzése tenyéri hiperhidrózis megszüntetésére, vagy ezesetben kardiológiai problémák kialakulásához vezethet az elektroterápia? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Molnár Dóra válasza mitrális prolapus témában

Kedves Kérdező! Tünetmentes, enyhe mértékű mitrális prolapsus speciális teendőt nem igényel, nincs szükség életviteli korlátozásra. Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2022. április 29.

Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek

Mitralis prolapus
Tisztelt Doktorúr/Nő! Nálam 2 éve diagnosztizálták a mitralis prolapsust. A doktorom Betalocot írt fel nekem, de nem használt. Azt mondta, hogy stressz miatt...
Vérnyomás csökkentés hogyan?
Tisztelt Doktor nő! Magas vérnyomásra évek óta szedem: Rawell 1,5 1x Nebovilol 5 1x Irabel 300 1x A héten voltam alkalmasságin magas volt a vérnyomásom...
Szívritmuszavar melletti sport?
Kedves Doktor Nő, szeretném a tanácsát kérni az alábbiakban. Korábban még nem tapasztaltam ilyen jellegű panaszokat. Néha nem rendszeres jelleggel, de úgy...
Mitrális insufficientia
Bal oldalon jelentkező bordák menti...
Negatív T hullám az EKG-n