Covid 19 oltás

Tisztelt Doktor Nő! A házi orvosom hétfőre Szputnyik vakcinára jegyzett elő választást sem hagyva hogy elfogadom e ezt a vakcinát vagy sem. Mivel minden félét lehet olvasni, az lenne a kérdésem,hogy az alábbi betegségeim mellett beválalhatom e azt az injekciót! Magas vérnyomás, trombózis az egyik lábon, aminek a jelei még mindig látszanak, állandóan sebes a lábszáram, két éve volt egy szívinfarktususom, a cukromra is szedek gyógyszert, és gyerek koromba lebénultam az egyik lábam fele olyan vékony mint a másik újra kellett tanulnom járni. Clexane val oltom magam napi egyszer. Kérdésem lenne, hogy merjem hétfőn bevállani a Szputnyik vakcinát? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Bozó Pál

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza covid19 elleni oltás témában

Kedves Kérdező! Nem a Szputnyik oltás a legmegfelelőbb a felsorolt betegségek mellett, valóban.

Ebben az esetben Pfizer vagy Moderna szakmailag jobb lenne.

Üdvözlettel: Molnár Dóra

Kérdés: 2021. április 10., 09:23; Megválaszolva: 2021. április 10., 19:42
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
ST felkapottság
Sziv ekg ultrahang covid után
Érdeklődés II.
Érdeklődés
Pulzusnyomás II.