Kardiologia

Üdv. Pitvarfibrillaciora kaptam ritminormot es verhigitot. Eleg sokszor 2 ütem egy kihagyas. Idegeim se jok altatot szedek. Benzosat lendirmint. Eszrevettem hogy ennel több a tünet. Most irtak fel stilnoxot kicsit jobb. Lehet a stressz okozza. Haziorvos: " front van szedje a gyogyszerket" Neha pananginnal kiegeszitem a gyogyszereket. Kardiologus mondta " 2 eret kell elegetni" covidba nem nagyon fogadnak. Ha a gyogyszert rendesen szedem lehet bajom? Munkahelyről is most küldenek el. Ideg van bőven. A gyogyszeteket szedem. Mit tudnek mrg tenni? Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza pitvarfibrilláció témában

Kedves Kérdező! A gyógyszer szedése enyhíti a tüneteket, csökkenti a pitvarfibrilláció gyakoriságát, segít megtartani a normál sinus ritmust.

Javasolt folyamatosan, az előírt adagban szedni, így elkerülhető az állapot rosszabbodása, szövődmények kialakulása (például sztrók).

Jobbulást kívánok!

Üdvözlettel: dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2021. április 09., 22:07; Megválaszolva: 2021. április 10., 20:49
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
ST felkapottság
Bal kamra hipertrófia
Holter ekg
ST felkapottság
Sziv ekg ultrahang covid után