Concor talbetta

Üdvözlöm Kedves Doktornő/Doktor úr! Szeretném megkérdezi, hogy amúgy is magas össz. koleszterin (6.7) , magas LDL (5.3) koleszterin mellett, szedhető e a Concor tabletta? Gyakori extrasystolés panaszokra írták fel, napi félet, kardiológiai kivizsgálást követően. A koleszterin, LDL labor értékeimre rá sem kérdeztek. A koleszerinre egyébként nem szedek gyógyszert és nem is szeretnék. Válaszát köszönöm! Krisztina

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza magas koleszterin szint témában

Kedves Kérdező!

A koleszterin szintre nincs jelentős hatása a Concor tablettának.

A magas vérzsír szint csökkentése viszont mindenképpen javasolt a szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzése vagy lassítása érdekében (akár gyógyszerrel is, ha életmódi változtatás nem elegendő) Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2020. szeptember 23., 14:29; Megválaszolva: 2020. szeptember 25., 19:18
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Bal pitvar kissé tágabb
Emelkedett Ck és LDH
Nagyon magas diasztolés érték
Covid 19 oltás