• Concor talbetta

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm Kedves Doktornő/Doktor úr! Szeretném megkérdezi, hogy amúgy is magas össz. koleszterin(6.7), magas LDL(5.3) koleszterin mellett, szedhető e a Concor tabletta? Gyakori extrasystolés panaszokra írták fel, napi félet, kardiológiai kivizsgálást követően. A koleszterin, LDL labor értékeimre rá sem kérdeztek. A koleszerinre egyébként nem szedek gyógyszert és nem is szeretnék. Válaszát köszönöm! Krisztina

        Dr. Molnár Dóra válasza a magas koleszterin szint témában

        Kedves Kérdező! A koleszterin szintre nincs jelentős hatása a Concor tablettának. A magas vérzsír szint csökkentése viszont mindenképpen javasolt a szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzése vagy lassítása érdekében (akár gyógyszerrel is, ha életmódi változtatás nem elegendő) Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. szeptember 23., 14:29; Megválaszolva: 2020. szeptember 25., 19:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: