• Elektrofiziológiai vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktornő! Körülbelül fél éve EKG csináltak. Akkor derült ki, hogy minden harmadik szívverés kimarad. Kardiológus csinált szivultrahangot, ami rendben volt. Utána voltam szívkatéterezésen, ott sem találtak semmit. Kaptam gyógyszereket concort és rytmonormot. Kontroll vizsgálaton felrakták a 24 órás EKG. Ekkor már minden 5.szivverés maradt ki. Most elektrofiziológiai vizsgálatot terveznek. Nagyon félek, nem tudom bemerjem e vállalni. Szeretném megkérdezni, hogy befolyásolja e a későbbiekben az életemet a szivritmuszavar. Válaszát köszönöm szépen.

        Dr. Molnár Dóra válasza a elektrofiziológiai vizsgálat témában

        Kedves Kérdező! A ritmuszavar ronthatja hosszú távon a szív funkciót, ezért érdemes a ritmusos szívműködésre törekedni vagy gyógyszerrel, vagy egyéb eljárással. Maga az elektrofiziológiai vizsgálat kis kockázatú, az információ birtokában könnyebb a további teendőkről dönteni, amit a kezelőorvos meg fog Önnel beszélni. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. február 04., 19:28; Megválaszolva: 2020. február 09., 17:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.