• Lüktetés a hasban

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor úr /Doktornő! Az lenne a problémám, hogy időnként ha hanyatt fekszem látom ahogyan lüktet a hasam. Általában nem érzem, vagy ha érzem is nagyon ritkán és enyhén érzem ha lüktet. Nem vagyok sovány, inkább túlsúlyos (170cm és 78 kg, hajlamos vagyok hasra hízni) A vérnyomásom normális, vagy néha alacsony szokott lenni. Normális jelenség ez? Van teendőm? Előre is köszönöm a válaszát! Üdvözlettel: Anett

        Dr. Molnár Dóra válasza a hasi lüktetés témában

        Kedves Kérdező! Nem biztos, hogy gond van a háttérben, de érdemes lenne hasi ultrahang vizsgálatot végeztetni, különös tekintettel a hasi nagyerek állapotának megállapítására. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. július 28., 22:28; Megválaszolva: 2019. augusztus 01., 01:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés