• BNO kód I48H0

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2011.10.10 - től van meg a betegségem, azóta nem jártam utána. Most szerettem volna a háziorvostól igazolást kérni de a szakorvoshoz küldött (rendszeresen járok szakorvoshoz) 2015 - től vagyok folyamatosan rehabilitációs ellátásban ( C1), emiatt illetve mozgásszervi betegség miatt. I48H0 jelzés van a zárójelentésen, illetve minden papíromon. A listában I48 jelzést találta. Kértem állásfoglalást a NAV-tól, ott is azt a választ kaptam, hogy jogosult vagyok, szintén I48 jelzés. Nem tudom, hogy van-e jelentősége a "H0" jelzésnek. Jár-e az adókedvezmény??? Válaszát köszönöm Mohácsiné

        Dr. Molnár Dóra válasza a adókedvezmény lehetősége témában

        Kedves Kérdező! A betegség mértékétől függ az adókedvezmény igénybevehetősége. Ha súlyos állapota van a ritmuszavar következményeképpen, akkor lehet igénybe venni. I48H0 - ez elvileg jogosíthat adókedvezményre, ha a fizikai aktivitását korlátozza a betegség bizonyos mértékben. Ezt az igazolást kiadó orvos tudja megmondani. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. május 16., 11:57; Megválaszolva: 2019. május 20., 10:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: