• kardiologia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        üdvözlöm Egy olyan kerdesem lenne, hogy voltam par honapja 12 elvezeteses ekg es ultrahangon semmit nem mutattak ki csak magas pulzust most elmentem holter 24 órás a dr mondta par extraszisztolem van azon kívül semmi. De a tuneteim szédülés szivszuras ami kisugarzik a bal karba valamikor lab is a jobb oldalra is neha es elont a melegseg. Azt mondta a dr semmi különös nincs mit javasol mit tegyek!? Mert félek ettol az egésztől mellekelten csatolok fajlt.

        Dr. Molnár Dóra válasza a szív körüli szúrás, szapora pulzus témában

        Kedves Kérdező! File csatolás sikertelen. A leírtak alapján a tünetek a szorongásból is adódhatnak, ha szervi elváltozás nem kimutatható. A szorongás csökkentése, akár átmenetileg gyógyszeresen is, szüntetheti a panaszokat. A mellkasi szúró fájdalmak mozgásszervi eredetűek is lehetnek. A panaszok hátterében felmerül esetleges pajzsmirigy probléma lehetősége is, ennek kizárása is javasolt. Háziorvost keresse fel elsőként a továbbiak megbeszélésre. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2019. május 13., 23:19; Megválaszolva: 2019. május 16., 08:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: