• Nics kardiológus orvosom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Nő 2015.márciusában inferior stemi, / itthon 2xdc sokk/ kerültem a Honvéd Korházba.Itt azonnal a műtőbe 2 stent beültetés/ 2xdc sokk majd egy mellkas imp/ A rehabilitáció után újabb infarktus bár csak a vérvérel igazolta a tükrözés nem.Sajnos azóta MI:III, TI: III.EHHEZ misvérköri magas nyomás és a meglévő COPD ami azóta már sokat romlott F1: 46- 49. Már kaptam oxigén palackot is. A gyoógyszeteim közül a Deptessant és az Olicardot nem tudom szedni a mellékhatások miatt./ a Depressan Teva jó volt de nincs csak a Sandoztól. Más egyéb összetevővel amitől rettenetesen ödémás lettem.Sajnos közben el is híztam, nem tudok mozogni és ez bizony orvosi körben szinte megvetést vált ki.Két szívsebész szerint nem lehetséges a műtét, mert a természetes légzésemet nem tudják visszaállítani a műtétnrk nagy a kockázata.Sajnos az orvos aki 2007 ig kezelt már nem veszi fel a telefont, semmilyen megkeresésre nem reagál.Jelenleg rettenetesen dagadok, a pritor mellé kellene még egy vérnyomáscdökkentő de hiába probálkozik a házi orvos nem sikerült jót adnia. Ace gátló nem megy, nagyon köhögök a pritor megemelve már fullaszt.Kérem segítsen kihez mehetnék.Voltam a Városmajorban is nem kommentálnám.Van egy nagyon beteg gyerekem nagyon kellenék még neki.köszönettel B. ANdrásné

        Dr. Molnár Dóra válasza a kardiológiai gondozás témában

        Kedves Kérdező! Valóban nehéz helyzetben van, de ne keseredjen el, a gyógyszerek megfelelő beállításával valószínűleg lehet javítani az állapotán. Minden lakóhelyhez tartozik szakorvosi ellátás területi ellátási kötelezettséggel. Tehát a háziorvostól kérjen beutalót a szakrendelőbe, és aztán kérjen időpontot. Súlyos, friss panasz esetén sürgősségi ellátás igénybevétele javasolt. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 24., 08:35; Megválaszolva: 2019. január 27., 21:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: