vérnyomás

Tisztelt dr NŐ! 41 éves vagyok, kb 6 éve pánik szindrómám van.Sokszor fordul elő, hogy éjjel arra kellek, hogy nagyon gyorsan ver a szívem, ájulás szerű érzésem van.Tegnap éjjel is volt egy ilyen rosszullétem. Meg. Meg mértük a vérnyomásomat és 127/100 volt. Az orvosomnak elmondtam ezeket a tüneteket, de azt mondja hogy a pánik betegségtől van.De már félek este el aludni.: ( Tina.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza gyors szívverés érzése témában

Kedves Kérdező, a fenti érték valóban lehet az ijedtségtől, de a szapora szívveréssel járó panaszok miatt EKG, illetve 24 vagy 48 órás Holter vizsgálat jó lenne. Segíthetne objektivizálni a tüneteket. Javaslom, hogy délután sétáljon egyet, lefekvés előtt 2 órával már ne egyen, elalvás előtt olvasson valamilyen kellemes történetet vagy hallgasson zenét. Szükség esetén gyógyszeres módosítás is szóba jön, ezt beszélje meg a háziorvossal. Jobbulást kívánok! Tisztelettel. Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. december 28., 23:38; Megválaszolva: 2015. december 29., 10:35
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Sűrű a vérem trombózishajlam?
Tisztelt Dr.Nő! Fél évente járok vérvételre, viszont eddig nem fordult elő ilyen. A labor hívott közvetlenül fel, hogy bizonyos értékek...
Szívbillentyű betegség
Emelkedő, lépcsőzés...
Extra Systole