szívkatéter vagy pészmeker behelyezése

Jó napot kívánok Doktor Nő! 82 éves a papa és mult héten rosszul lett a szivével vannak problémák. Már volt régen kettő inkfartusa is. Most kell mennie szívműtétre a fővárosba még nem tudjuk hogy katéter vagy pészméköre lesz-e. Kérdésem lenne hogy mivel lejárt a jogsija meg fogja -e még kapni. Válaszát előre is köszönöm és nagyon várom.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza személygépkocsi vezetői engedély egészségügyi alkalmasság idős korban témában

Kedves Kérdező! Jogszabályi feltételeknek kell megfelelni, ahhoz, hogy a személygépkocsi vezetői engedélyhez szükséges egészségügyi alkalmasság megállapítható legyen. A fentiek alapján ez nem eldönthető. Ilyen idős korban azonban érdemes lenne elgondolkozni azon, hogy az észlelés, a reflexek és a fizikai általános állapot vajon megfelelő-e a vezetéshez, túl a törvényi előírásokon is. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. március 27., 14:30; Megválaszolva: 2015. március 28., 16:55
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Közepes fokú aorta...
Bisoprolol szedése
Ugye nem szív eredetű? 2.
Érdemes orvoshoz fordulni ?
Lelet kiértékelés