pitvarfibrilláció és flutter

Tisztelt Doktornő! Pitvafibrilláció és flutter nevű betegséget diagnosztizáltak 2014 májusában a meglevő magasvérnyomás, és 2-es tipusú cukorbetegségem és asztmám mellé. Javasoltak továbbá Magnerot kiegészítőt, a szív védelmére.Kérdésem szedhetem-e ha a gyógyszert ha a tájékoztatón az van feltüntetve, hogy a szív ingerület vezetési zavara estén pitvar-kamra átvezetési blokk ellenjavalt. Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza pitvarfibrilláció témában

Kedves Kérdező! A készítményt javasló orvos bizonyára az Ön állapotát figyelembe véve javasolta terápiát. A felsorolt gyógyszerek korszerű és megfelelő kezelést tesznek lehetővé az Ön betegségeivel kapcsolatosan. Bízzon a kezelőorvosban, vagy, ha kérdése van, tegye fel bátran! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. január 25., 11:33; Megválaszolva: 2015. január 25., 22:03
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma
Mitől ver a szívem erősen
Fertőzés eredetű szívpanaszok...