• Vérrögképződés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszteletem! Tudom, már mondták, hogy az aspirin protect káros, de nagyon nyugtalanít, hogy nekem. A BAL ARTÉRIA VERTEBRALIS KIFEJEZETTEN GRACILIS HELYENKÉNT ALIG AZONOSÍTHATÓ, BENNE AZ ÁRAMLÁS MEGFORDULT CLAUDI CRANIO IRÁNYÚ.Nagy valószínűséggel hipoplasias.Ez biztos, hogy em okozhat vérrögöt, vagy inkább szedjek rá valamit? nem akarok gyógyszereken élni, de félek ettől.Valamint szívultrahangon az ef 75% az mi? csak annyit tud a szív a 100-ból? Köszönöm.

        Dr. Boha Katalin válasza a artéria témában

        Az artéria vertebralis a népesség nagy részének aszimmetrikus, az egyik oldali gyakran hypoplasiás. Mivel ez egy veleszületett, alkati variáció, semmilyen veszélye a vérrögképződés szempontjából nincs.Nem kell emiatt semmilyen gyógyszert szednie. A EF a szívultrahangon nem a sziv teljesitménye, ne aggódjon.


        Kérdés: 2014. június 29., 15:32; Megválaszolva: 2014. június 30., 22:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mia teendő ha 35 a pulzusom