• Ájulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dortornő / Doktor Úr! Ma a szokásos menetrend szerint reggeliztem, majd elmentem a thermál fürdőbe, ahol szokásos mennyiséget gőzoltem és úsztam. A felöltözés után ittam 1 kávét. Ezt követően éreztem, hogy fáj a gyomrom, majd szinte azonnal elájultam, összeestem és elvesztettem az eszméletemet. Miután magamhoz tértem sok vizet ittam és az ügyeletre is elmentem. Ahogy gondoltuk, azt állapították meg, hogy leesett a vérnyomásom. A kérdésem az lenne, hogy Ön szerint ki kellene vizsgáltatnom magam, hogy miért lettem rosszul? 27 éves vagyok, rendszeres hobbi szinten sportolok. Válaszát köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a ájulás témában

        Tisztelt kérdező!

        Az ájulás hátterében nemcsak vérnyomás-esés, hanem szívritmuszavar vagy fokozott reflexingerlékenység is állhat. Ha a panaszai hátterében valóban vérnyomásesés áll, azt egy belgyógyászati vizsgálaton meg tudják Önnek mondani egyszerű vizsgálattal. Forduljon orvoshoz, hogy önmagát is meg tudja nyugtatni.

        Dr. Jóna Angelika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-22 09:38:18; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 13:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés