EKG mérő készülékekről

Tisztelt Doktor úr/nő! Egy kedves barátnőmnek szeretnék segíteni, mert a szíve gyakran "bepörög". Ez szinte minden nap megesik, ilyenkor szédeleg, és elgyengül, elrontja az eset az egész napját, mert utána teljesen fáradtnak érzi magát. Ez a gond már gyerekkorától fennáll. Sajnos a pajzsmirigye is alulműködik, és a kezén az ujjak gyakran elfehérednek, "kimehet belőlük a vér". Újabban a lábujjainál is tapasztalja ezeket. A Debreceni klinikán adtak neki egy mobil EKG mérőt, amivel rögzíteni tudta volna a "szívzavarokat", és el tudta volna küldeni mobiltelefonon, de mire azt a sok tappancsot magára biggyesztette, addigra a szívzavar elmúlt. Nem tudott egyetlenegy rosszullétet sem elcsípni, míg nála volt ez a készülék.Így meg egyáltalán nem tudnak rajta segíteni. Szeretnék venni neki egy olyan EKG mérő készüléket, ami praktikusabb, gyorsan fel tud venni, elég részletes képet/info-t ad a kiértékeléshez, és a Debreceni klinikán is be tudják olvasni a rögzített adatokat.Tudna ajánlani valamilyen készüléket? Esetleg bizonyos paramétereket, amivel ki tudnék indulni? Sajnos 60-70 e Ft felé nem nagyon tudok menni.Bármilyen ötlet, tanács érdekel. Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Árki Ildikó válasza EKG készülék témában

Kedves Kérdező!

Otthoni, laikus általi EKG készítésre a CARDY home készüléket tudom javasolni, ez az Ön által megjelölt összegen belül beszerezhető.

Üdvözlettel: dr. Árki Ildikó

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2013. január 03., 21:06 ;Megválaszolva: 2013. január 06., 15:31
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Ritmuszavar
Kék folt a lábon
Nagyon nekimentem a fa ágy sarkának nagyon fájt ,majd megkékült - 5 hónapja nem múlik el a helye , még mindig kék. Miért nem múlik el - hová...
Véleményezes!
Üdv! 3 hónapja volt egy Angina Pectorisom amit sürgősségi illetve kardiológiai kivizsgálás követett! Kardiológiai vizsgálat kóros eltérést nem...
Kardiológia
Tisztelt Doktornő! Van -e ok aggodalomra? A doktor úr azt mondta ,hogy nincs baj,de én aggódom,mert van egy kis elzáródás de a szívműtét után is...
Szexualis aktus torokfájdalom