Cordarone elhagyása

Tisztelt Dr.Úr / Nő! Ischaemiás cardiomyopathia miatt 3 éve Cordaronét szedek. A májfunkcióm olyan mértékben rosszabbodott, hogy most ezt a gyógyszert el kell hagynom. Az orvosom Betaloc nevü gyógyszert írt helyette. Összehasonlítva a két gyógyszert, nem érzem, hogy azt a hatást váltaná ki amire nekem szükségem lenne. Nagyon várom a válaszát. Köszönettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza szívgyógyszerek témában

Kedves Kérdező! Mivel nem világos, hogy pontosan miért szedi a Cordarone-t (milyen ritmuszavara van) , ezért nehéz válaszolni. A Betaloc-nak is van Cordarone-hoz részlegesen hasonló hatása, de valóban nem tud mindent, amit a másik szer. Kezdje utasítás szerint szedni a Betalocot a Corderone elhagyása után, és, ha bármi gondja van, soron kívül egyeztessen a kardiológusával! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. november 27., 18:39; Megválaszolva: 2012. november 29., 23:16
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Gyógyszer szedésének abbahagyása
Kb.10 éve szedek Micardis Pluszt 80/120 mg napi fél tablettát és Bisoprolol ratiopharmat napi 1 tablettát. Mi bajom lehet ha abbahagynám ezen...
Helyes szívgyógyszer
"170-180" szívritmus probléma (09.13-án kérdeztem) már Öntől, most folytatnám ebben a témában kérdésem: Elmentem egy másik kardiológushoz...
Lad stent re-stenosis
Pitvarfibrilláció
Hirtelen szívleállás