Gyógyszer szedésének abbahagyása

Kb.10 éve szedek Micardis Pluszt 80/120 mg napi fél tablettát és Bisoprolol ratiopharmat napi 1 tablettát. Mi bajom lehet ha abbahagynám ezen gyógyszerek szedését?

Dr. Molnár Dóra válasza szívgyógyszerek témában

Kedves Kérdező, gyógyszerek hiányában fel fog menni a vérnyomása, a bisoprolol hirtelen abbahagyása ritmuszavart is okozhat. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. november 11., 06:03; Megválaszolva: 2012. november 13., 21:13
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Cordarone elhagyása
Tisztelt Dr.Úr / Nő! Ischaemiás cardiomyopathia miatt 3 éve Cordaronét szedek. A májfunkcióm olyan mértékben rosszabbodott, hogy most ezt a...
Helyes szívgyógyszer
"170-180" szívritmus probléma (09.13-án kérdeztem) már Öntől, most folytatnám ebben a témában kérdésem: Elmentem egy másik kardiológushoz...
Szexualis aktus torokfájdalom
Labor értékek elemzés
A kokaint vagy más drogot tovább...